'Innovatie vindt niet alleen
plaats achter de schermen'

Rianne Business Consultant
IT-vraagstukken? Samen met ACA.

10 redenen waarom je bij ACA IT-Solutions wil werken

Past ACA IT-Solutions bij jou? Om je snel een beeld te geven van het bedrijf en de werkomgeving hebben ACA-medewerkers tien redenen opgesteld waarom je bij ons zou willen werken:

1. Platte organisatie

ACA IT-Solutions kenmerkt zich door een platte organisatie. Er wordt vooral veel samengewerkt, in teams en bijvoorbeeld in projectgroepen. Collega’s staan voor elkaar klaar en je loopt gemakkelijk bij elkaar binnen. Ook willen we elke dag beter worden. Daarom hanteren we een zogeheten kudo-app, waarmee je een collega kunt belonen voor een uitzonderlijke prestatie (ook te gebruiken voor opbouwende kritiek).

2. Gave klanten

We werken voor mooie opdrachtgevers en mooie merken met regionale, nationale en zelfs internationale bekendheid. Bovenal werken we voor bedrijven en instanties die goed zijn in wat ze doen. Deze organisaties verwachten kwaliteit, continuïteit en professionaliteit. Het is aan ons om daar dag in dag uit alles voor te geven. Het maakt ons bovendien trots dat we daar een bijdrage aan mogen leveren door de ICT te perfectioneren, zodat de medewerkers van deze klanten elke dag naar volle tevredenheid en optimaal kunnen presteren.

3. Werken met de beste merken

Als IT-specialist wil je werken met de beste merken. Zij vormen een belangrijke basis voor onze dienstverlening. We selecteren weloverwogen de beste oplossingen van de vele fabrikanten binnen het IT-landschap en bouwen hiermee hoogwaardige ICT-omgevingen.

4. Succesvolle organisatie (awards)

In de afgelopen jaren is ACA IT-Solutions al vele malen onderscheiden met mooie awards. Zo werden we in 2018 benoemd tot beste IT-bedrijf van Nederland. ACA IT-Solutions staat in de ICT-branche bekend als een betrouwbaar, vooruitstrevend, betrokken bedrijf dat klaar staat voor haar klanten. Daar werken we dag in, dag uit aan met het gehele team.

5. Plannen van je eigen carrière

Bij ons krijg je veel vrijheid. Zowel in je dagelijkse werk als bij het bepalen van je carrièrepad bij ACA. Waar de ene collega de beste wil zijn in zijn of haar discipline, wil de ander stappen zetten en doorgroeien. Wij geven je de ruimte om je te ontplooien. Ook krijg je uitgebreide mogelijkheden om trainingen te volgen en certificeringen te behalen, waardoor je jezelf blijft verbeteren.

6. Ruimte voor eigen inbreng

Er heerst hier een open deuren-cultuur. Dat betekent dat je gemakkelijk contact maakt met je collega’s. Bij ACA IT-Solutions staan de medewerkers centraal. Zij beschikken namelijk over de capaciteiten, kennis en ervaring om elk project tot een succes te maken. Anders gezegd, er is ruimte voor jouw inbreng. Sterker nog, jouw inbreng is essentieel!

7. Goed contract met lange termijn visie

ACA IT-Solutions is van oudsher een no-nonsense bedrijf waar alles gewoon prima geregeld is. Je krijgt hier dus ook een goed contract zonder rare regeltjes. Het contract gaan we graag aan met het oog op de lange termijn, zodat we samen kunnen bouwen aan succes.

Goed om te weten: uit een anoniem werktevredenheidsonderzoek onder de medewerkers van ACA IT-Solutions bleek dat de collega’s hun werk(plezier) waarderen met een 8,8!

8. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

Onderdeel van het contract zijn uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een prima pensioenregeling, zodat je ook na je werkzame leven goed zit. Ook al duurt het nog even, toch fijn als dit goed geregeld is. Bovendien zorgen we voor de middelen die je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen, passend bij je functie. Denk hierbij aan een professionele werkplek, een lekker lunchbuffet in de pauze, een bovengemiddeld goede lease-/reiskostenvergoeding, een telefoon van de zaak en een verlof- of bonusregeling. Ook staat er elk jaar een mooi kerstpakket voor je klaar.

9. Stabiele werkgever

ACA IT-Solutions is een dochteronderneming van Crowe Foederer (in top-20 van grootste accountantskantoren van Nederland). ACA IT-Solutions opereert volledig autonoom, maar het is toch fijn om de zekerheid te hebben van een grote, stabiele werkgever met in totaal circa 600 FTE. De stabiliteit zit niet alleen in de groep, maar ook in ACA IT-Solutions zelf. Al jaren (ook in de crisis) boeken we prachtige groene cijfers. Elk jaar groeien we, doen we nieuwe, uitdagende projecten bij mooie klanten en verwelkomen nieuwe opdrachtgevers van naam.

10. Er is tijd voor plezier

We werken hard om succesvol te zijn en te blijven. Er is ook met grote regelmaat tijd voor ontspanning en plezier, zowel op de werkvloer als daarbuiten. Tijdens het werk is er tijd voor een lolletje en een praatje. Dat maakt de werkdag leuk. Werken met plezier vinden we belangrijk, al gaat dat bij ACA helemaal vanzelf.

Ook buiten werktijd is er tijd voor gezelligheid. Zo is het elke vrijdag vanaf 16.30 uur borreltijd. Even gezellig samen de week doornemen of het weekend voorbespreken onder het genot van een hapje en een drankje.

Gedurende het jaar zijn er ook allerlei uitstapjes. Met het team, met heel ACA of zelfs met de gehele groep. Soms zijn ook je partner of je kinderen welkom! Enkele voorbeelden zijn het nieuwjaarsdiner, het jaarevenement van de PV, het jaarlijkse ACA-personeelsfeest, Sinterklaasviering, Kerstborrel, een avondje zaalvoetbal en diverse teamuitjes.

foto collectie

Benieuwd naar alle vacatures?