'Een werkplek zou moeten
voelen alsof je thuis werkt'

Pieter Manager Collaboration Team
Medewerkers voorop? Samen met ACA.

Werkvloer

Wie kunnen je beter vertellen hoe het is om bij ACA IT-Solutions te werken dan de collega’s zelf? Uit een anoniem werktevredenheidsonderzoek onder de medewerkers bleek dat zij hun werk(plezier) waarderen met een 8,8! Met plezier naar je werk gaan is ontzettend belangrijk, want daar ben je tenslotte een groot deel van je leven.

Hieronder vind je enkele verhalen van collega’s. Een kijkje op de werkvloer bij…

Eddie Pisters, Accountmanager

Als 12-jarige had ik nooit bedacht dat ik vandaag de dag bedrijven en individuen zou adviseren met ICT-oplossingen. Lang dacht ik dat ik bioloog wilde worden. En dan vooral iets met vogels. Nadat ik Top Gun zag, lonkte een ander soort ‘vogels’. Net als veel leeftijdgenoten wilde ik jachtvlieger worden. Vliegen en bijdragen aan een veiligere wereld. Het feit dat je hier nu mijn verhaal leest, maakt wel duidelijk dat het dat ook niet geworden is…

“Wat wilde jij worden toen je jong was? Ben je geworden waar je vroeger van droomde? Ik niet.”

Eddie aan het woord

Sabrina Beeks-Velings, Servicemanager

Sabrina is sinds 2013 werkzaam bij ACA IT-Solutions, eerst als projectleider en sinds 2020 als servicemanager. Waar ze eerst op het Projectbureau werkte waar alle opdrachten worden aangestuurd, is ze nu het aanspreekpunt voor klanten om de kwaliteit van onze dienstverlening te bewaken.

“Als een klant aangeeft dat hij tevreden is met het resultaat… daar doe je het voor!”

Sabrina aan het woord

Martijn van Bakel, Technical Consultant

Martijn heeft in 2018 zijn afstudeerstage bij ACA IT-Solutions met verve doorlopen. Daarna is hij direct fulltime aan de slag gegaan als Junior Systems Engineer.

“Teamspirit, daar blinkt ACA IT-Solutions echt in uit.”

Martijn aan het woord

Wie ken je al bij ACA IT-Solutions?

Veel van onze collega’s zijn actief op LinkedIn. Ben je benieuwd wie je al kent bij ACA? Bekijk dan het medewerkers-overzicht op onze LinkedIn-pagina. Dan kun je gelijk even vragen naar hun ervaringen!

Onze collega's op LinkedIn

Maak kennis met ACA IT-Solutions