'Bouwen op een stevig fundament
geeft vertrouwen in de toekomst'

Maarten Consultant Security & Beleid
IT-Beleid vormen? Samen met ACA.

De organisatie

ACA IT-Solutions is een platte organisatie. Er wordt gewerkt in teams die hieronder worden omschreven. De teams worden aangestuurd vanuit het managementteam.

Project Engineers

Bij onze opdrachtgevers worden regelmatig grote projecten gedaan. Denk hierbij aan de volledige vernieuwing van de IT-omgeving tot specifieke projecten zoals de uitrol van een Security-omgeving, een Data Storage & Replicatie project, een cloud-migratie, het bouwen van een co-locatie, etc. We verzorgen de meest uiteenlopende IT-projecten, waarbij de samenstelling van de teams telkens anders kan zijn.

Service & Support

ACA IT-Solutions beschikt over een groot team van supportmedewerkers en beheerders dat ervoor zorgen dat ICT bij onze klanten elke dag zonder zorgen draait. Daarbij wordt waar mogelijk proactief gemonitord en worden problemen verholpen. Dit gebeurt zowel ter plaatse als op afstand.

IT Consultancy

Het consultancy-team is sterk groeiende. Er is bij onze opdrachtgevers namelijk een stijgende behoefte aan planvorming, security-management, het maken van IT-beleid en een structurele aanpak van IT-vraagstukken. Ook onderwerpen zoals wetgeving, compliance, security awareness en audits worden door dit team gerealiseerd.

Project & Service Management

Het Project & Service Management Team zorgt ervoor dat alle lopende projecten en opdrachten in goede banen worden geleid en dat de kwaliteit wordt geborgd. Deze spinnen in het web hebben contact met alle betrokkenen binnen en buiten de organisatie.

Sales & Marketing

Bij ACA IT-Solutions werken Sales en Marketing nauw met elkaar samen. Gezamenlijk dragen zij zorg voor het relatiebeheer en de advisering van zowel bestaande klanten als de werving van nieuwe opdrachtgevers. Binnen het team zijn er diverse specialisaties, zoals accountmanagement, contractbeheer, salesondersteuning en marketingmanagement.

Inkoop & Administratie

De medewerkers van inkoop en administratie zorgen ervoor dat alle opdrachten tijdig worden verwerkt en de benodigde hardware op het juiste moment op de juiste plaats aanwezig is.

Maak kennis met ACA IT-Solutions