'Innovatie vindt niet alleen
plaats achter de schermen'

Rianne Business Consultant
IT-vraagstukken? Samen met ACA.

ACA IT-Solutions, ICT bedrijf met ruim 30 jaar ervaring

Als ICT bedrijf (system integrator en hosting provider) zijn we, met ruim 30 jaar ervaring in ICT infrastructuren en datacenter oplossingen, een betrouwbare partner voor veel verschillende typen organisaties. Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit het leveren van advies, ontwerp, installatie, migratie, integratie, beheer en trainingen op ICT-gebied.

Onze opdrachtgevers

ACA IT-Solutions heeft als ICT bedrijf in drie decennia een groot en zeer divers bestand van opdrachtgevers opgebouwd met vele prachtige namen op het CV. Onze opdrachtgevers zijn te vinden in elke branche. Het aantal opdrachtgevers is in al die jaren blijven groeien. Bedrijven die ACA IT-Solutions in de arm nemen, kiezen voor een proactieve en betrokken partner met kennis van zaken. Wij houden van een open, informele relatie.

Onze mensen

In het personeelsbestand is nauwelijks verloop. Dit zorgt voor een stabiele organisatie. Onze relaties hebben veelal contact met dezelfde mensen (‘bekende gezichten’). Dit zorgt voor korte lijnen en dat werkt heerlijk. Wij hebben een team samengesteld met enthousiaste mensen die continu worden bijgeschoold. Hierdoor is bedrijf breed een zeer hoog kennisniveau met onder meer IT-consultants, technische specialisten, systeembeheerders en helpdeskmedewerkers. Dit hoge niveau is terug te zien in de kwaliteit van advisering, oplossingsgerichtheid en kwaliteit van onze dienstverlening en oplossingen. Ook kunnen incidenten snel en adequaat worden opgelost door onze supportdesk, welke 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bereikbaar is.

 

Medewerkers ACA Eindhoven

Onze partners

Ook met onze partners (leveranciers) hebben we jarenlange relaties. We hebben onze partners zorgvuldig geselecteerd op basis van betrouwbaarheid en continuïteit. De partners denken op de achtergrond met ons mee om te komen tot de juiste oplossing, snelheid van levering, kennisdeling en vooruitstrevendheid. Zij dragen hierdoor op de achtergrond bij aan de tevredenheid van onze opdrachtgevers.

Onze ambities

Wij hebben de ambitie om, samen met onze opdrachtgevers, totaaloplossingen te bieden die zorg dragen voor een optimale invulling van automatiseringsvraagstukken van onze opdrachtgevers. ACA IT-Solutions kan bedrijven en instanties ondersteunen vanaf de inventarisatie, de installatie, implementatie en het beheer ICT-oplossingen. De medewerkers van ACA IT-Solutions spelen hierbij graag een dienstverlenende, oplossingsgerichte en proactieve rol met als doel de opdrachtgever te ontzorgen en dag in dag uit een betrouwbare werkomgeving te bieden.

Bekijk ook de volgende onderwerpen. Deze zijn speciaal voor u geselecteerd: