'Innovatie vindt niet alleen
plaats achter de schermen'

Rianne Business Consultant
IT-vraagstukken? Samen met ACA.

Contact

ACA IT-Solutions is opgericht in 1983 en gevestigd in Eindhoven aan de Beukenlaan 40 in Eindhoven. Deze prachtige zichtlocatie aan de binnenring van Eindhoven is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. De snelweg A2/N2 en Treinstation Strijp-S liggen op een steenworp afstand. Dit geldt ook voor het bekende Strijps Bultje, het Evoluon en het innovatieve Strijp-S en Strijp-T.

Dagelijks werken onze medewerkers voor vele opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Als system integrator en hosting provider zijn we een betrouwbare partner voor veel verschillende typen organisaties. We hebben ruim 30 jaar ervaring in ICT infrastructuren en datacenter oplossingen. Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit het leveren van advies, ontwerp, installatie, migratie, integratie, beheer en trainingen op ICT-gebied. Neemt u contact met ons op voor vragen of informatie.

Meer over ACA IT-Solutions

Algemene bedrijfsgegevens

ACA IT-Solutions BV
Beukenlaan 40-50
5651 CD Eindhoven

Let op: kom je met de auto, stel dan uw navigatie in op Koenraadlaan 102. Hier bevindt zich de doorgang naar het parkeerterrein aan de achterzijde van ons kantoor. 

T 040-8800100
E info@aca-it.nl
E werken@aca-it.nl
I www.werkenbijaca.nl

Connect op social media!

Volg je onze bedrijfspagina’s al op LinkedIn en Twitter? Hier delen we als eerst onze nieuwe vacatures!

Linkedin pagina    LinkedIn

 

Openingstijden kantoor

Maandag: 08.30 – 17.30 uur
Dinsdag: 08.30 – 17.30 uur
Woensdag: 08.30 – 17.30 uur
Donderdag: 08.30 – 17.30 uur
Vrijdag: 08.30 – 17.30 uur

Heb je een vraag? Stel hem gerust!

Heb je een vraag over je sollicitatie of wil je meer weten over onze organisatie en werkwijze? Vul het contactformulier in of bel even.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.